Beszállítók & márkák

A disztribúció áttekintése SAX Polymers

A SAX® Polymers műszaki műanyagok előállításával, előkészítésével és színezésével foglalkozik. Az ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat, amelynek Bécsben (AUT), Oberrietben (CH) és Bukarestben (RO) is vannak gyárai, a standard program és a mesterkeverékek mellett ügyfélközpontú műszaki műanyag megoldásokat is kínál. Ennek során a SAX® Polymers az európai szinten sikeres cégcsoport évtizedes tapasztalatait is felhasználja.

A műanyag granulátumok területén kidolgozott saját programja minőségileg értékes termékek sokaságát foglalja magában. Ezek a termékek színezhetőek, adalékolhatóak vagy különféle erősítő anyagokkal módosíthatóak. A legmodernebb egy- és kétcsigás extrúderek alkalmazása bármilyen műszaki polimer értékes kompaunddá történő feldolgozását lehetővé teszi. A műanyagok feldolgozásához és újrahasznosításához kizárólag gravimetrikus adagolók (beleértve az oldalsó betöltést is) és modern granuláló rendszerek alkalmazásával kerül sor. A cég saját laboratóriumában bonyolult anyagvizsgálatok és minőség-ellenőrzés elvégzésére is lehetőség van.

A SAX® mesterkeverékek számos műanyag alapanyag és feldolgozási eljárás számára kínálnak értékes színkoncentrátumokat. A szín-, additív-, effekt- és kombinált mesterkeverékeknek az alkalmazáshoz igazítása ügyfélspecifikusan történik, és minden elképzelhető színárnyalatra és megszámlálhatatlan hatásra beállítható. A mesterkeverékeket a kívánt polimerhez igazítják. Ehhez jelenleg több mint 6000 receptúra áll rendelkezésre. A variációk rendkívül nagy száma lehetővé teszi az anyag- és dizájn-előírásoknak való maximális megfelelést.

A SAX® RAL szortimentje 29 forgalomban lévő, univerzálisan alkalmazható mesterkeveréket tartalmaz. Ezek a keverékek univerzális felépítésüknek köszönhetően PE, PP, PA, PBT, TPE, és gyakran ABS vagy POM termékekhez is alkalmazhatóak. Valamennyi színtípus rendkívüli mértékben fényálló [7-8], és a felhasznált pigmenteknek köszönhetően 240°C-től akár 290°C-ig hőálló is. A SAX® RAL szortiment élelmiszeripari szempontból kifogástalan, a típusok megfelelnek az európai törvényekben foglalt általános irányelveknek.

A SAX® Polymers célja, hogy gyártóként ügyfelei magas követelményeinek gyorsan, hatékonyan és rugalmasan tudjon megfelelni.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden