Műanyagok & megoldások

A szállítási program áttekintése

A Plastoplan az Ön partnere a műszaki műanyagok területén, azoknak a járműalkatrész-gyártás, a gyógyszeripar, az elektromos ipar, a csomagolóipar és a szállítás céljaira való alkalmazásában. A nyersanyagipar erős beszállítóival közösen többek között műanyagok széles skálájának segítségével kínálunk Önnek saját alkalmazására optimális megoldást. A portfólió műszaki műanyagokat, nagy teljesítményű műanyagokat, blendeket, standard műanyagokat, termoplasztikus elasztomereket, kompaundokat, mesterkeverékeket és tisztító granulátumokat foglal magában.

Műszaki csapatunk a projekt ötletétől a kész alkalmazásig végigkíséri Önt, és az alkatrészek, illetve a szerszámok kialakításától a feldolgozáson át a minőségellenőrzésig az Ön rendelkezésére áll. Saját raktárunk, saját logisztikánk és tökéletesen felszerelt laborunk minden igényt kielégítenek.

Már a megfelelő anyag kiválasztásával eldől a projekt sikere vagy kudarca. Vegye fel velünk a kapcsolatot már a termékfejlesztés kezdeti szakaszában, és állítson bennünket kihívás elé — mi megtaláljuk az Ön számára a megfelelő műanyag alapanyagot.