Cycolac több ezer különféle színben

Plastoplan

A SABIC® engedélyének birtokában a SAX® Polymers a jövőben a műanyagot kompaundálni fogja, hogy a CYCOLACTM márkanevű, MG47F típusú ABS alapanyagot a különböző egyedi elvárások szerinti színekben
tudja biztosítani.

A CYCOLACTM, amelyet a SABIC® gyárt, világszínvonalú ABS anyag, amely az elmúlt évtizedek alatt már bizonyított a piacon. Az MG47F típus élelmiszeripari engedélyének és UL tanúsítványának köszönhetően a termékkínálatban különleges helyet foglal el. A számos területen alkalmazható műszaki műanyag jó folyóképességének és ütésállóságának, valamint kitűnő felületi tulajdonságainak köszönhetően a legmagasabb követelményeknek is eleget tesz.

A SABIC® és a SAX® a Fakuma nemzetközi műanyagipari kiállításon jelentette be a kompaundálásra vonatkozó együttműködést. Ennek köszönhetően a CYCOLAC™ MG47F mostantól minden színben kapható. Az anyagot Németországban a Grässlin Kunststoffe, Svájcban a Lenorplastics, Ausztriában a Plastoplan cégtől lehet beszerezni, de a Hromatka csoport többi hivatalos SABIC® viszonteladóján keresztül egész Európában hozzá lehet jutni.

Roger Geissberger, a Hromatka Group Management AG ügyvezetője a SABIC® céggel hosszú évek óta fennálló kapcsolatba való befektetésről a Fakuma kiállításon a következőket mondta: A kiegyensúlyozott műszaki tulajdonságok, a könnyű feldolgozhatóság, a piacképes ár és az állandó minőség a CYCOLAC™ műanyagokat értékes alapanyaggá teszik. A SAX® Polymers az anyagot gyorsan és rugalmasan az egyedi színigényekhez igazítja.“

A Grässlin Kunststoffe, a Lenorplastics és a Plastoplan forgalmazók ezzel elkötelezik magukat a SABIC-kal fennálló sokéves partneri együttműködés, valamint a svájci Oberriet városában lévő gyártóüzem mellett, és biztosítják a magas színvonalú elérhetőséget. A színreceptúrák variációinak rendkívül nagy száma lehetővé teszi az anyag- és dizájn-előírásoknak való maximális megfelelést. A színbeállításokat nagyon rövid határidővel tudja vállalni a labor.